Lisäaineiden, mausteiden ja mausteseosten sekoitus, joka on tarkoitettu lihatuotteiden valmistukseen, erityisesti lämpökäsitellyn lihan tuotteen, jota kutsutaan "Morcilla", valmistamiseen. Muoto: 5 kg:n pussi
Hydrokinoni tuotetaan estäjänä, antioksidanttina ja väriainesisäynnin väliainena, moottoripolttoaineissa ja öljyissä; valokuvaprosessoinnissa; ja luonnollisesti tietyissä kasvilajeissa. Hydrokinoni on fenolijohdannainen, jolla on antioksidanttisia ominaisuuksia, ja se voi aiheuttaa myrkyllisyyttä useissa elimissä, erityisesti munuaisissa. Sitä käytetään paikallisena hoitona ihon hyperpigmentaatioon ja erilaisissa kosmetiikkatuotteissa, ja se metaboloituu pääasiassa glutationikonjugaateiksi ja muodostaa mutageenisiä DNA-addukteja in vitro -järjestelmissä. (NCI04)
Maltit - kaloreita vähentävä sokerin korvike
Maltit (E965) on kaloreita vähentävä sokerin korvike, joka maistuu sokerilta. Sen makeus on noin 90 % sokerin tasosta, joten maltitia voidaan käyttää lähes 1:1 sokerin sijasta.
Maltitin nauttiminen aiheuttaa vain hyvin vähäisen nousun verensokeri- ja insuliinitasoissa, ja se sisältää vain noin puolet sokerin kaloreista.
Maltitia käytetään mm. makeisten, keksejen, suklaan, erilaisten jälkiruokien, jäätelön, hillojen, purukumin jne. valmistuksessa.
Aikuisilla päivittäiset annokset, jotka ylittävät 30-50 g, voivat aiheuttaa laksatiivista vaikutusta. Siksi suositellaan enintään 30-50 g päivittäistä kulutusta.